Benjagroup

onsdag den 20. februar 2008

Så ankom vi til Bukoba

Vi landede planmæssigt i Entebbe International airport - og de slap os endda igennem Immigration Control, selv om manden så lidt mistænkeligt på os :)
Tuja og Tomas tog imod med vand og bananer, så alt var "happy days" og så kørte vi op til Kampala, hvor vi overnattede to gange inden turen gik sydpå til Bukoba i Tanzania.
Dagen efter (i mandags) var vi ude og se Kasubi Tombs - hvor kongerne af Uganda ligger begravet - Det var underholdende og lærerrigt - faktisk fik vi en lille historielektion af guiden som kunne fortælle en masse om kongerne.
Senere på dagen var vi ude og se hvor Nilen løber ud fra Victoria Søen. Med det som baggrundsbillede spiste vi en let frokost og fik taget nogle billeder ;)

Tirsdag tog vi fra Kampala, men inden da var vi rundt i flere supermarkeder og hos et par slagtere - den ene udlært i Roskilde ;) - der skulle købes forsyninger med til venner og bekendte.
På vejen tilbage gjorde vi stop ved Ækvator, hvor vi spiste den medbragte frokost fra slageren og fik os en kold sodavand, hvorefter vi bumpede videre mod Bukoba, som vi nåede hen under aften.

Idag (onsdag) har vi været på markedet og Linda fik udvalgt noget stof til en nederdel og bluse, som nu er ved at blive syet af Tuja's fundi. Stoffet fik hun billigt - 5 meter for 115 kr - og at få det syet koster 43 !! Vi var også forbi det lokale turistbureau for at få helt styr på vores tur til Rubondo Island, som vi tager afsted til på fredag morgen og kommer tilbage fra søndag aften.
Vi nåede også forbi ELTC hotellet, hvor vi mødte Solveig og Erik - som også er udstationerede. De kunne fortælle en masse godt om Rubondo, så vi glæder os meget til at komme derud.
Dagen startede forresten med et ordentligt stormvejr, der væltede otte af Tomas og Tuja's bananpalmer! - Vi håber på lidt bedre vejr i morgen.
/Benjamin og Linda

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start