Benjagroup

mandag den 12. juli 2010

Bukoba

Så er vi "hjemme" i Bukoba efter en 8½ timers køretur i fredags.

På vejen hjem stoppede vi og købte nogle ananas. 8 stk. til den "nette" sum af 8 - 10 kr. Lidt nogle andre priser end i Danmark, hvor man jo let kommer til at give 20 - 25 kr. pr. stk.

Lørdag morgen opdagede vi, at bilen var punkteret. Heldigt, at det først skete da vi var kommet hjem og ikke ude midt i game reservet, hvor det ville have været temmeligt besværligt at skulle til at skifte dæk.

Lørdag tog vi ned til byen for at handle. Vi fik købt noget stof og fik derefter bestilt nogle nederdele til Linda og nogle skjorter til Benjamin hos Tujas skrædder. Vi er spændte på at se resultatet! Skrædderen lovede, at vi kunne hente tøjet på torsdag.

Søndag bagte Tomas flutes og brunsviger. Flutesne blev konsumeret til frokosten sammen med den røgede fisk, som Tomas og Benjamin havde fået lavet i fællesskab. Brunsvigeren tog vi - naturligvis efter at have prøvesmagt den - med til stranden, hvor Tomas, Tuja og Linda var ude at bade, mens Neema sov i bilen og Benjamin tog en slapper i skyggen af bilen.

Efter en dejlig lille svømmetur i det lune vand, spiste vi kage og vandmelon inde på stranden. Benjamin fik testet sine kørefærdigheder på vejen hjem. Efter at have lånt yarisen med automatgear i nogle uger, er det lidt noget andet at komme over i Land Cruiseren og samtidig skal huske på, at man skal køre i venstre side her i Tanzania.

Tomas og Benjamin havde madaften, så de fik biksen en god salat, nogle ovnbagte kartofler og noget lækkert mørbrad sammen til os til aftensmaden.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start