Benjagroup

torsdag den 8. juli 2010

Rwanda - the land of a thousand hills...


... kalder de sig... og man må give dem lidt ret... dog er der nok lige lidt mere end 1000 bjerge her. Vi er i hvert fald glade for, at det ikke er her vi skal cykle rundt, men her er utroligt smukt.

Vi er tilbage i Kigali efter en "lille" afstikker til Kibuye, Butare og Nyungwe Rainforrest. På vejen mod Kibuye hold vi frokostpause i vejkanten. Knapt var vi kommet ud af bilen før der samledes en mindre flok afrikanere og gloede på os. Der var ingen hæmninger, der blev bare gloet løs :) en ung dreng sagde til os " I speak only english" på sit halvgebrokne engelsk... de andre pegede bare og synes det var helt fantastisk, at der sad en flok hvide der i vejkanten, særligt da de opdagede Neema, hvorefter der pludseligt dukkede en masse mødre med småbørn op også.

Efter frokosten kørte vi videre mod Kibuye. Vores hotel lå lige ned til Lake Kivu, som vi af indtil flere blev tilbudt sejlture på.

Næste dag kørte vi mod Butare. Her så vi nationalmuseet, som ikke var verdens største, og hvor man ikke måtte tage billeder... Tomas og Benjamin fik dog lov til at tage et enkelt, meeeen hvis man kender dem ret, så kan der jo ikke kun tages ét billede.

I går morges kørte vi til Nyungwe Rainforrest, hvor vi fik en guidet tur på ca. 1½ time. Vi havde snakket om at tage en trætoptur, som der stod noget om i guidebogen, men den var ikke blevet færdig endnu.... det er jo afrika... og så gik turen igen tilbage mod Kigali, hvor vi har boet på "stamhotellet" Step Town. Alle kender Neema, og vil snakke med hende hele tiden. Hun synes såmænd de er spændende nok og vinker til dem, men altså først når de lige kigger den anden vej.

Her til eftermiddag har vi souvenir-shoppet og været på cafe i Kigali (igen... det er en god lille cafe :) )

I morgen tidligt kører vi "hjem" til Tanzania, en lille køretur på 9 - 10 timer. :)

Med andre ord, alt er godt, send flere penge ;)

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start