Benjagroup

mandag den 10. marts 2008

Stone Town

Så nåede vi til den sidste del af vores ferie, og er efter en kort flyvetur ankommet til Zanzibar. De var foresten en fornøjelse at flyve med Air Tanzania. - Linda ringede til deres kontor og fik at vide Shuttlebussen kørte kl. 14 fra Arusha, var i Lufthavnen kl 15 - lige tidsnok til at tjekke ind. Jaja tænkte vi - alt andet hernede går +/- 1½ time... men bussen gik kl 14.02 og var i lufthavnen kl 15 præcis ... endelige nogen der kunne klokken !!!
Nå men der er varmt på Zanzibar - meget varmt! - og luftfugtigheden er vel omkring 90%! ¨Så jeg er trukket i Shorts´ene :)
Vi bor på Tembo(elefant) Hotel - som er ren luxus i forhold til hotellet i Arusha - tilgengæld er prisen også derefter. I dag har vi været en tur ude på Prison Island og foldret kæmpeskildpadder og i morgen tidlig begiver vi os ud på turen nordpå til Kendwa Rocks... Som vi helt selv har booket .... og det vidste sig at være lettere sagt end gjort - telefonnummret i vores bog, i den lokale hotel guidebog og på deres website er alle forkerte !! Heldigvis kunne vi få receptionen på Tembo til at ringe til et nærliggende hotel, og de havde det rigtige nummer ! så nu skulle det være i orden.... men lad os nu se. Vi glæder os til 3 dage på stranden, forhåbentligt uden alt for mange mennesker:)

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start