Benjagroup

torsdag den 28. februar 2008

Hverdag i Bukoba

I denne uge er vi med på arbejde. Linda var med Tuja ude på skolen et par dage og fik hilst på børnene :) de synes det er meget spændende med en wazungu i klassen.
Jeg er med Tomas og sidder lige nu på hans kontor - lille, men hyggeligt :) I mandags var vi ude på en husholdningsskole for at servicere computerene - de skulle lige opdateres og sees efter. Jeg ved ikke om det er standardmåden at kommunikere med IT afdelingen, - men på mange af maskinerne stod der en besked som på billedet ... måske vi skulle indføre det på Systematic ;)
På vej hjem kom vi lige forbi et lille vandfald som Roger -Tomas' kollega - gerne ville se... ser det ikke godt ud ?


Tiden går alt for hurtigt - vi rejser allerede videre på lørdag, hvor vi tager et lille fly til Mwanza og så videre til Arusha. Her har vi 2 over- natninger inden vi skal på 5 dages safari i næste uge, hvor vi nok ikke får skrevet så meget på bloggen ;) men jeg håber vi kan få lagt lidt billeder ind fra turen når vi kommer tilbage til Arusha.
/Benjamin

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Klokken 4. marts 2008 kl. 14.41 , Anonymous Anonym sagde ...

Hejsa,

Spændende at læse om jeres tur, og hold op, nogle flotte billeder! Matilde har pt. projekt i skolen om Tanzania og Kenya, så vi har læst en del om landene ;-) Håber jeres safari gik godt, og at I fik set "The Big Five", som jeg har hørt er amerikanernes kriterie for, om det var en god safari ;-) KH S

 

Tilføj en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Startside