Benjagroup

fredag den 29. februar 2008

Musila Island


I går var vi en tur på Musila Island sammen med Tomas, Tuja, Edel og 2 piger som arbejder ude på et hjem for handikappede. Øen ligger ud for Bukoba og beboes af fiskere og deres familier. Tilsyneladende kommer der ikke så turister, så de var meget interesserede i os. Vi besteg et lille bjerg, med en hale af børn efter os .. meget hyggeligt :) Børnene var meget interesserede i Tujas kamera så hun måtte tage billeder af dem alle sammen.
Inden vi tog til øen nåede jeg lige at lave et stort hul i Tomas og Tujas have .. og ligge lidt musten ned - så mangler der bare lidt kul og så er der en grill :)

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Klokken 29. februar 2008 kl. 11.59 , Anonymous Anonym sagde ...

Hej Linda og Benjamin.
Kan godt forstå, at tiden flyver, med alle de indtryk og oplevelser, I bliver bombarderede med i øjeblikket. Det må være helt fantastisk.
Pas nu rigitg godt på Jer selv og hinanden, nu I skal ud på egen hånd.
Knus og kram fra Preben og Mor.

Skal også hilse fra Mormor og Bedstefar. Vi har printet de 3 første indlæg på bloggen ud til dem. De er helt imponerede.

 
Klokken 5. marts 2008 kl. 18.25 , Anonymous Anonym sagde ...

Hej med jer

Spændende som altid - tænk 1½ uge og så er i hjemme igen... der er koldt bidende i vejret så nyd varmen dernede.. jeg er en kende misundelig

Jeg vil også blot fortælle at alexander har fået to tænder i undermunden og kan slå koldbøtter under vandet, når vi går til babysvømning... så han er sej :) glæder til at høre mere til jeres eventyr

Kærlig hilsen

Henriette

 

Tilføj en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Startside