Benjagroup

torsdag den 22. juli 2010

Linda, kor og slør

Tuja og Tomas havde besluttet, at vi skulle have nogle challanges (udfordringer) mens vi var på besøg hos dem.
En af Benjamins var, at køre bag på en motorcykeltaxi ned til stranden og købe en fisk, som han skulle rense og ryge.
Min var, at jeg skulle synge sammen med ungdomskoret fra kirken, som ligger i Tuja og Tomas' baghave.
Jeg var med til at øve sammen med dem en enkelt aften og havde fået at vide, at de startede kl. 17. Det med at møde til
tiden gør de ikke så meget i, så der gik nok omkring 20 - 30 min før vi gik i gang. Tomas havde bedt koret om at skrive tekster ned til mig. Det foregik på den måde, at lige inden - eller helst når vi var i gang - med en sang, begyndte de at skrive teksten ned til mig. 2 sange fik jeg teksterne på og fik også købt et bånd, som koret har indspillet.
Benjamin optog lidt video og tog nogle billeder. Aldrig så snart havde han fundet kameraet frem, blev han "overfaldet" af unger, der også gerne ville tages billeder af og som ville være med til at synge og danse. Faktisk var nogle af ungerne væsentligt sejere til at danse end mig...

En anden dag ringede én af de danske missionærer til Tuja og spurgte
, om vi ikke lige kunne komme ned i byen og hjælpe med at "vælge" brudekjole. Det ville vi naturligvis gerne.
Vi fik hjulpet Anne, som hun hedder, med at vælge hvordan brudekjolen skulle se ud, men et slør kunne hun ikke få nede i byen. Eller det kunne hun, men så var det mest af alt i lyserøde nuancer med blomster og palietter på, så Tuja og jeg tog udfordringen op og tilbød at lave sløet. Vi synes selv, at resultatet blev ret godt.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start