Benjagroup

torsdag den 22. juli 2010

Børn og postarbejdere!

Forleden dag tog vi ud til et børnehjem, som ligger lidt uden for Bukoba - Ntoma. Her skulle vi aflevere en masse strikket tøj og tæpper, som nogle damer i Morsø Kommune havde sendt ned til dem. Vi fik lov til at kigge os omkring på børnehjemmet, som i øjeblikket havde 19 børn boende, men som har plads til 30.
Børnene bliver nogle gange afleveret der, hvis moderen dør, når de bliver født, og bliver så hentet igen, når de er omkring 2 år og kan klare sig selv.

Ingen vi tog fra Bukoba sendte vi vores souvenirs hjem med posten. Det skulle vise sig, at være lettere sagt end gjort. Først var vi på toldkontort, hvor pakkerne naturligvis lige skulle åbnes, så de kunne tjekke, hvad det var vi sendte hjem. Derefter tog vi ned på posthuset.
Her mente postmanden, at vi overhovedet ikke havde pakket pakkerne ordentligt ind, og at de skulle pakkes i en papkasse. Så måtte vi ud fra posthuset, og ind i den nærmeste kiosk, hvor Tuja var så smart lige at købe noget airtime til sin telefon inden vi spurgte efter en papkasse, hvorefter vi fik den gratis (i stedet for at betale tsh 1.000 for den). Så tilbage til posthuset, hvor vi kunne putte 2 pakker i 1 papkasse, som så ikke kunne lukkes helt OG toldsedlen skulle af. Da vi havde fået toldsedlen af, skulle vi købe pakkepapir, så papkassen kunne blive pakket ordentligt ind og toldsedlen klistres på. Godt Tuja havde husket at tage tape med - selv om postmanden mente, at vi skulle købe tape i postshoppen. Efter ca. 1½ time på posthuset fik vi sat ALLE frimærkerne på, og eftertapet dem... Aldrig har vi set så mange frimærker på 1 pakke før!

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start