Benjagroup

onsdag den 4. august 2010

Fra den ene yderlighed til den anden - luksus på Masai Mara

Efter vores tur til Lake Turkana, havde vi en enkelt afslapningsdag i Nairobi, inden vi tog videre på næste safari til Masai Mara.

Vi havde valgt et logde denne gang. Hvilken luksus!!!
Da vi ankom, blev vi nærmest mundlamme over den luksus, der mødte
os... "Teltet" som vi havde fået tildelt var på størrelse med vores lejlighed hjemme i Århus. Badeværelset var KÆMPE - toilettet i sig selv var større end vores badeværelse derhjemme.

Efter at være blevet indlogeret i teltet, gik vi op til restauranten for at få noget frokost. Efter i 8 dage at have siddet på en klapstol i vejkanten, tit uden bord, var det noget af en omvæltning at komme ind til en kæmpe buffet! Hold op, der var meget mad... og 5 forskellige slags dessert!

Morgener og eftermiddage blev brugt med game drives. En enkelt formiddag fik vi begge massage, hvilket var tiltrængt - men ikke så godt, som hjemme hos Susanne.

Vi var så heldige at se et næsehorn i går eftermiddags. Vores chauffør hørte det på sin radio - og vi havde fundet ud af, at Pembe er et swahili kælenavn for næsehorn, så vi var godt klar over, hvorfor han pludseligt kørte så hurtigt. Så lige inden parken lukkede, nåede vi at få nogle billeder af næsehornet! :)

Tirsdag var vi på ballon safari fra morgenstunden. Blev hentet kl. 5.20 og kørt ud til ballonen. Det var en virkelig utrolig flot oplevelse at se det hele sådan lidt fra oven, og det kan varmt anbefales!

De ansatte var helt utroligt søde! I restauranten arbejder Caroline. På en eller anden måde, kunne hun huske vores navne... da hun fandt ud af, at Linda var vildt med pepermynte teen, sørgede hun for, at vi kunne tage noget med ned i teltet... og da der næsten ikke var flere tebreve tilbage, gemte hun dem til Linda... DET er altså virkelig god service.

I morges fik vi morgenmad i haven. Det vil sige, da vi kom tilbage fra morgen game drive, blev vi ledt fra restauranten og ned i haven, hvor der stod gangske få borde, og så fik vi ellers særbehandling til morgenmaden :)

Hvis vi skal nævne den største forskel på camping safari og lodge safari, så er det - i hvert fald i vores tilfælde - den, at man ikke taler med så mange forskellige mennesker! Flere gange var vi de eneste i bilen. Det var selvfølgelig smart nok, så kunne vi selv bestemme, hvornår der skulle køres og stoppes, men også lidt mærkeligt ikke at dele oplevelserne med andre.

1 kommentarer:

Klokken 5. august 2010 kl. 10.49 , Anonymous Anonym sagde ...

WAUW!!! Det er da lige fra den ene yderlighed til den anden.

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start